![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NiedŁugo olimpiada (nie mogĘsiĘdoczekaĆ) - piszcie tutaj o waszych spostrzeŻeniach na temat tej imprezy, wynikach, zawodnikach itd.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie podnieca mnie koĹcowa klasyfikacja medalowa (w punktowej chyba stoimy lepiej - duŻo czwartych miejsc :wink: ). Natomiast styl, w jakim siĘna tym miejscu znaleĹşliŚmy, byŁ ŻenujĄcy. Ten miaŁ za krÓtkie sznurÓwki, na tamtĄ ktoŚ urok rzuciŁ, tym i owym Ĺşle wychodzĄ starty w kaŻdym Ósmym miesiĄcy roku...
Wqrwia mnie teŻ sprawa iloŚci dziaŁaczy, jaka "musiaŁa" jechaĆ na igrce. PrzykŁad siatkarzy: WŁosi mieli 6 facetÓw od analiz, my JEDNEGO (http://sport.gazeta.pl/ateny/1,56985,2252731.html). Zapewne przykŁadÓw jest wiĘcej. I tak jak w sporcie z Życiu codziennym teŻ mamy rÓwnych i rÓwniejszych. Kto czyta gazety, oglĄda TiVi wie o czym mÓwiĘ. Na caŁym Świecie tak jest, ale u nas jest to nagminne. Biedny kraj, biedni ludzie, a wybraĹcy siĘbawiĄ i nie majĄ za grosz sumienia. A po ch... ja to piszĘ? - i tak wszyscy wiedzĄ i nikt temu zaradziĆ nie moŻe. Mam teŻ nadziejĘ, Że Ateny (Grecy) nie bĘdĄ musieli spŁacaĆ tej olimpiady tak dŁugo jak Montreal (ktÓry to robi do tej pory). Cieszy to, co zdobyliŚmy (niekoniecznie medale). Nie wiem jak Was, ale mnie bardo cieszyŁa zwykŁa radoŚĆ naszych mistrzÓw. Obawiam siĘjednak, Że tej uciechy w Pekinie bĘdzie jeszcze mniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |