![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potrzebne czy nie? Czy potrzeba byŁo budowaĆ je aŻ na takĄ skale? czy wybrano dobry sposÓb finansowania tej inwestycji? czy jest to dobra lokalizacja?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
QUOTE(rafi) Talkowski chce sprzedac budynek sadu/prokuratury ministerstwu sprawiedliwosci. Szkoda, Że taki pomysŁ nie pojawiŁ siĘna etapie planowania inwestycji. PatrzĄc z perspektywy czasu sporo by to mogŁo uproŚciĆ. Mam tylko nadziejĘ, Że budynki sĄ przygotowane do takiej operacji pod wzglĘdem instalacji (elektrycznoŚĆ, ŁĄcznoŚĆ, wodociĄgi, monitoring). Oby siĘnie okazaŁo, Że spowoduje to kolejne kŁopoty z rozliczaniem mediÓw, utrzymaniem czystoŚci, remontami itp. QUOTE(rafi) Kurde, ciekawe co sobie za te forse kupimy Ale kto sprzeda ten budynek ? Kto jest jego wŁaŚcicielem ? Ja to siĘjuŻ zupeŁnie pogubiŁem kto jest kim w tym sporze DG-Mitex i kto kogo chce wykoŁowaĆ. Finalnie pewnie forsĘzgarnie bank, ktÓry udzieliŁ kredytu na budowĘ. I nie bĘdzie wielbŁĄdÓw :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:43 |