![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NiedŁugo olimpiada (nie mogĘsiĘdoczekaĆ) - piszcie tutaj o waszych spostrzeŻeniach na temat tej imprezy, wynikach, zawodnikach itd.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Za portalem http://www.gazeta.pl przytaczam wywiad ze slynnym koniem Alexis 2:
Po strzelaniu, szermierce i pŁywaniu Marcin Horbacz zajmowaŁ wczoraj drugie miejsce w olimpijskich zawodach w piĘcioboju. Ale w skokach przez przeszkody koĹ odmÓwiŁ mu wspÓŁpracy i marzenia o medalu prysŁy. PostanowiliŚmy siĘdowiedzieĆ, co koniowi do Łba strzeliŁo. ProszĘkonia, jak koĹ mÓgŁ! - Przepraszam, nie mogŁem siĘskoncentrowaĆ, bo jeszcze rŻaŁem z RŻanego. To ten wasz bokser, co mu nikt nie powiedziaŁ, Że przegrywa, i broniŁ wyniku do upadŁego. Iiiiiiihhhhhhaaaa! Igrzyska raz na cztery lata, a koĹ wycina taki numer! - MyŚlaŁem, Że o to chodzi. KaŻdy Polak, ktÓrego oglĄdaŁem w Atenach, jakiŚ wyciĄŁ. Albo jemu wyciĘli. Jak tym Żeglarzom z klasy 49. Wygrali wyŚcig, ale gdy pŁynĘli do portu, trener zabraŁ im kapoki i ich zdyskwalifikowali. Iiiiiiihhhhhhaaaa! Owies koniowi uderzyŁ do gŁowy? - Moja pastuszka teŻ mnie czasem tak pyta. Ale dopiero jak usŁyszaŁem o waszej Pastuszce, to mi kopyta opadŁy. MiaŁa zdobyĆ zŁoty medal, ale w pÓŁfinale jej kajak waŻyŁ o 15 gramÓw za maŁo. Iiiiiiihhhhhhaaaa! Horbacz mÓgŁ zdobyĆ medal i doŻywotniĄ emeryturĘ! - Eeee, zleciaŁby mi przez Łeb na ostatniej przeszkodzie. Jak ten wasz judoka Robert Krawczyk, co sekundĘprzed koĹcem walki miaŁ juŻ medal, ale daŁ siĘjeszcze rzuciĆ na ippon. Łatwo siĘkoniowi ŚmiaĆ... MoŻe koĹ by zaproponowaŁ coŚ konstruktywnego? - KoĹstruktywnego? Mam duŻy Łeb, chĘtnie wybraŁbym siĘna zgrupowanie waszych piŁkarzy przed meczami z IrlandiĄ i AngliĄ. Tam to dopiero bĘdĄ jaja. :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |