![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
PoniewaŻ w okolicy nie ma Żadnego proboszcza, ktÓry tak gorliwie ŻĄdaŁby przejŚcia dla pieszych (proszĘwybaczyĆ sarkazm) ujmĘsiĘja za mieszkaĹcami manhattanu i zapytam na tym forum wŁadz miasta. Czy nie sĄdzicie drogie wŁadze, Że naleŻaŁoby pomyŚleĆ o uruchomieniu przejŚcia dla pieszych na wysokoŚci stacji paliw JET. Kiedy dojdzie do nieszczĘŚcia bĘdzie za pÓĹşno.
PrzechodzĄ tamtĘdy, bezprawnie, tŁumy, tŁumki i tŁumoki. Jedne na zakupy, inne po hamburgera, ale przechodzĄ rÓwnieŻ dzieci do gimanzjum. Czy w tym wzglĘdzie, zapytam Pani rzecznik czynione sĄ jakieŚ kroki. Nie mieszkam na manhattanie, nie jem hamburgerÓw ale jeŻdŻĘcodziennie tĘdy samochodem i czasem z przeraŻeniem obserwujĘco siĘdzieje na tym skrzyŻowaniu. Ono rÓwnieŻ wymaga przerobienia, tak by z Morcinka wjeŻdŻaĆ na wprost a nie robiĆ wygibasy lewo, prawo. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JakiŚ czas temu zadaŁem poprzez stronĘUM pytanie dotyczĄce poziomego znakowania drÓg w naszym mieŚcie. I otrzymaŁem odpowiedĹş:
QUOTE W odpowiedzi na Pana e-maila w sprawie oznakowania poziomego na skrzyŻowaniach otrzymaliŚmy dzisiaj tj.11 sierpnia 2004r. pismo z WydziaŁu Gospodarki Komunalnej, podpisane przez naczelnika Artura Webera. W piŚmie czytamy: ...powyŻsza sprawa zostaŁa przedstawiona do porzĄdku obrad Powiatowej Rady ds. BezpieczeĹstwa Ruchu Drogowego 22 lipca 2004r., lecz ze wzglĘdu na brak kworum spowodowanego okresem urlopowym zostaŁa przeŁoŻona na posiedzenie Rady 12 sierpnia 2004r. Informujemy jednoczeŚnie, Że po zajĘciu stanowiska przez PowiatowĄ RadĘds. BezpieczeĹstwa Ruchu Drogowego podjĘte zostanĄ odpowiednie dziaŁania". Z powaŻaniem Anna Zubko Biuro Prasowe UM Mam wraŻenie, Że sprawa siĘprzeciĄgnie do momentu, aŻ ze wzglĘdu na aurĘ(listopad - marzec) na ulicach i tak bĘdzie gÓwno widaĆ wiĘc porzĄdne malowanie pasÓw nie bĘdzie potrzebne. A w przyszŁym roku znÓw bĘdĄ urlopy i nie bĘdzie kworum. Ja chcĘdo koryta! GÓwno widaĆ wiĘc gÓwno siĘrobi - no chyba Że siĘjest na urlopie. A kasa leci... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:42 |