![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
CO MYŚLICIE O POMYŚLE LIKWIDACJI KOMISARIATU W ZĄBKOWICACH I STRZEMIESZYCACH --- CZY SĄ ONE POTRZEBNE --- OBYDWIE TE PLACÓWKI MIAŁY BYC ZLIKWIDOWANE LECZ PO PROTESTACH ZOSTAŁTY UTRZYMANE --- MOIM ZDANIEM KOMISARIATY TE TYLKO TWORZĄ IZLUZORYCZNE POCZUCIE BEZPIECZEĄSTWA --- TRZEBA WYDAWAĆ OGROMNE PIENIĄDZE NA PRĄD OGRZEWANIE I DROBNE REMONTY BO TO STRASZNIE ZANIEDBANE BUDYNKI --- NO A POZA TYM JESZCE TRZEBA UTRZYMYWAĆ KILUNASTU POLICJANTÓW KTÓRZY ZAMIAST PATROLOWAĆ ULICE PILNUJĄ KOMISARIATU --- NO NIE WSPOMNE ŻE SĄ TO TEŻ MIEJSCA GDZIE POLICJANCI KTÓRZY POWINNI PATROLOWAĆ ULICE PRZESIADUJĄ PIJĄC SOBIE WZMACNIANĄ KAWKE --- ZA ZAOSZCZEDZONE PIENIĄDZE MOZNA BY BYŁO NA KAŻDEJ ZMIANIE WYSŁAĆ PO 2 NAWET 4 RADIOWOZY WIĘCEJ DO PATROLOWANIA ULIC --- A JEŚLI MIESZKAĄCY CHCĄ TAK UTRZYMAĆ KOMISARIATY TO CZEMU POLICJA NIE WYNAJMIE 2 MAŁYCH 2 POKOJOWYCH POMIESZCZEĄ ZAMIAST WIELKICH BUDYNKÓW ( NP W JAKIMŚ BLOKU --- JAK DOBRZE BY POSZŁO TO NAWET SPÓDZIELNIA BY CZYNSZU NIE POBIERAŁA BO CHCIAŁABY MIEĆ KOMISARIAT NA SWOIM TERENIE )
Ten post edytował kwintosz pon, 23 paź 2006 - 21:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Wszystkich po wakacjach!
OkoŁo miesiĄc temu sŁyszaŁem o podobnym napadzie w okolicach Pogorii II. Nie wiem, ile w tym prawdy, bo nie znalazŁem na ten temat Żadnych informacji w necie i w gazetach. Jedno jest pewne: jako staŁy bywalec okolic wszystkich Pogorii (na rowerku oczywiŚcie) zmuszony jestem do zamontowania jakiegoŚ ciĘŻszego narzĘdzia do roweru i nie bĘdĘwahaŁ siĘgo uŻyĆ w podobnej sytuacji (jeŚli sytuacja mi na to pozwoli). ŻyczĘpokrzywdzonym szybkiego powrotu do zdrowia, a skur.....om (nie mam skrupuŁÓw w takim nazwaniu ich matek - wychowaŁy gnojÓw i tyle), ŻyczĘoberwania po gŁowie w ciemnej ulicy. Wczoraj widziaŁem patrol policji na rowerach podĄŻajĄcy na PogoriĘ. DwÓch beztroskich mŁodzieĹcÓw jadĄcych Środkiem drogi obok siebie dawaŁo mijajĄcym im rowerzystom (szczegÓlnie mŁodszym) bardzo dobry przykŁad zachowania na drodze publicznej. NiewĄtpliwie rowerowe patrole sĄ potrzebne i chwaŁa policji za ich prowadzenie. Ale czy rola takich patroli powinna sprowadzaĆ siĘli tylko do karania za prowadzania pieskÓw (sŁusznego z resztĄ) bez kagaĹcy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:26 |