![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
od 19.10 do 24.10.2007dwa filmy na początek:Labirynt FaunaObsługiwałem angielskiego królaLabirynt Faunagatunek: dramat, fantasykraj: Meksyk, Hiszpania, USArok: 2006czas trwania: 112 min film od lat: 15reżyseria: Guillermo del Toro scenariusz: Guillermo del Toro zdjęcia: Guillermo nawarromuzyka: Javier Navarrete scenografia: Eugenio Caballero Obsługiwałem angielskiego królagatunek: komedia obyczajowa kraj: Czechyrok produkcji: 2006czas trwania: 120 minfilm od lat: 12 reżyseria: Jiri Menzel scenariusz: Jiri Menzelzdjęcia: Jaromír Sofr muzyka: Aleš Březina scenografia: Milan Bycek więcej info na http://palac.art.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie że objaśnie
![]() Te daty to faktycznie są daty wpisu na stronie, a daty projekcji przy każdym filmie pojawią sie prawdopodobnie dzisiaj, bo też dzisiaj jak dobrze pojdzie dowiem się kiedy będziemy mieć te filmy tzn. w jakiej kolejności. W każdym razie już teraz moge napisać tak: że w każdy czwartek w lutym o godzinie 19:00 będzie jeden film Menzela, tylko jeszcze nie wiem który kiedy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 18 Dołączył: pon, 23 paź 06 Skąd: DG-Reden Nr użytkownika: 244 ![]() |
Pewnie że objaśnie ![]() Te daty to faktycznie są daty wpisu na stronie, a daty projekcji przy każdym filmie pojawią sie prawdopodobnie dzisiaj, bo też dzisiaj jak dobrze pojdzie dowiem się kiedy będziemy mieć te filmy tzn. w jakiej kolejności. W każdym razie już teraz moge napisać tak: że w każdy czwartek w lutym o godzinie 19:00 będzie jeden film Menzela, tylko jeszcze nie wiem który kiedy ![]() Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:39 |