![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kiedy montowali je u mnie w bloku to myŚlaŁem Że przynajmniej minimalnie zabezpieczĄ wejscie niepoŻĄdanych osÓb. OczywiŚcie wiedziaŁem Że sĄsiedzi szybko sprzedadzĄ kod wszystkim okolicznym menelom ale liczyŁem na to Że caŁkowicie obce osoby bedĄ miaŁy chociaŻ maŁy problem z pokonaniem drzwi.
A szybko siĘokazaŁo Że kod awaryjny dla sŁuŻb ratunkowych ktÓry otwiera wszystkie drzwi w lokatorze nawet dzieci w piaskownicy znajĄ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Tak mi sie wydaje, Że teren osiedla Mydlice nie naleŻy do miasta. WŁaŚcicielem jest chyba spÓŁdzielnia mieszkaniowa Lokator. Jesli sie mylĘto proszĘo wyprowadzenie z bŁĘdu.
JeŚli jednak jest to teren spÓŁdzielni, to miasto nie moŻe tam nic zrobiĆ. WyjŚciem byŁoby dofinansowanie inwestycji prowadzonej przez spÓŁdzielniĘ. Tak chyba byŁo kilka last temu przy remoncie chodnika od sklepu muzycznego Remix do Biedronki. ChoĆ jak widzĘbloki SM Lokator to myŚlĘ, Że sĄ waŻniejsze potrzeby jak nowa kostka. PS. KwaŚny, pisz mniej "na luzie" bo fatalnie sie to czyta :wink: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:53 |