![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
od 19.10 do 24.10.2007dwa filmy na początek:Labirynt FaunaObsługiwałem angielskiego królaLabirynt Faunagatunek: dramat, fantasykraj: Meksyk, Hiszpania, USArok: 2006czas trwania: 112 min film od lat: 15reżyseria: Guillermo del Toro scenariusz: Guillermo del Toro zdjęcia: Guillermo nawarromuzyka: Javier Navarrete scenografia: Eugenio Caballero Obsługiwałem angielskiego królagatunek: komedia obyczajowa kraj: Czechyrok produkcji: 2006czas trwania: 120 minfilm od lat: 12 reżyseria: Jiri Menzel scenariusz: Jiri Menzelzdjęcia: Jaromír Sofr muzyka: Aleš Březina scenografia: Milan Bycek więcej info na http://palac.art.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czując się w obowiązku odpowiem tak (mimo że pytanie nie było zadane wprost).
Kino Kadr po otworzeniu Multipleksu zmieni repertuar i będzie grało bardziej "ambitne" filmy (czyt. przede wszytskim inne filmy zarówno stare jak i nowe), dodatkowo jeżli tylko się uda powstanie jakiś lokalny festiwal, choć już teraz mam tutaj bardzo dobre filmy (przy okazji w lutym zapraszam na czwartkowy przegląd filmów czeskiego reżysera Iiri Menzla). Ponad to zabiegamy o przystąpienie do sieci kin studyjnych, co ułatwi dostęp do kopii i stworzy inne możliwości. Póki co jesteśmy jedynym kinem w mieście i repertuar jest celowo zróżnicowany, tak by trafić do jak najwięszkej rzeszy odbiorców, a to po to by kino zaistniało w świadomości mieszkańców naszego miasta. No i kino KADR to także ruch amatorski, pierwsze efekty działalności tego ruch już można było obejrzeć no i mam nadziej, że to też się będzie rozwijać. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:30 |