![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: nie, 06 sty 08 Nr użytkownika: 1,017 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy kto chce stać się posiadaczem prawa jazdy dokładnie wie jak trudno je zdobyć w DG, dlatego postanowiłem założyć ten temat . Bardzo przydatna okazała się strona zdamprawko.pl.
http://zdamprawko.pl tu znajdziesz wszystko o prawku w DG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Stronka fajna. Napewno wielu zdającym pomoże. Ale...
Strona mogłaby tez poświęcić trochę miejsca na to, co po egzaminie czyli doskonalenie umiejętności. I nie tylko tych co dopiero dostali prawko ale tez tych co juz "pozjadali wszystkie rozumy". Niedawno uczestniczyłem w kursie doskonalenia jazdy i musze sie przyznać, że nie myslałem nawet, iż tak niewiele potrafie, mimo 10-letniego stażu za kólkiem. Ale nie o to mi chodzi. Mianowicie, po pierwsze aby znalezienie szkoły, która takowe kursy organizuje zajęło kilka miesięcy. Po drugie nastwienie społeczne do takich kursów. Oj wielu było, którzy się śmiali. -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Stronka fajna. Napewno wielu zdającym pomoże. Ale... Strona mogłaby tez poświęcić trochę miejsca na to, co po egzaminie czyli doskonalenie umiejętności. I nie tylko tych co dopiero dostali prawko ale tez tych co juz "pozjadali wszystkie rozumy". Niedawno uczestniczyłem w kursie doskonalenia jazdy i musze sie przyznać, że nie myslałem nawet, iż tak niewiele potrafie, mimo 10-letniego stażu za kólkiem. Ale nie o to mi chodzi. Mianowicie, po pierwsze aby znalezienie szkoły, która takowe kursy organizuje zajęło kilka miesięcy. Po drugie nastwienie społeczne do takich kursów. Oj wielu było, którzy się śmiali. Ja bym sie nie śmiał....na TVN Turbo jest taki program "polska jazda" czy jakos tak....i polecają tez takie szkoły. A gdzie takowa jest u nas? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |