![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: nie, 06 sty 08 Nr użytkownika: 1,017 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Każdy kto chce stać się posiadaczem prawa jazdy dokładnie wie jak trudno je zdobyć w DG, dlatego postanowiłem założyć ten temat . Bardzo przydatna okazała się strona zdamprawko.pl.
http://zdamprawko.pl tu znajdziesz wszystko o prawku w DG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 08 sty 08 Nr użytkownika: 1,023 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam wszystkich!Przez przypadek odkryłam ten wpis i jestem zdziwiona:) Bo www.zdamprawko.pl to moja własność, a nie zamieszczałam tu reklamy.Zdamprawko nie jest stroną żadnego ośrodka, tylko efektem mojej pracy i próbą pomocy wszystkim którzy zdają egzamin. Jest tam miejsce na reklamę dla wszystkich ośrodków które chciałyby ją zamieścić. Widać niezbyt wyraźny jest napis "reklama" na stronie, co dzięki wam zaraz zmienię. Zależy mi aby to była strona pełna praktycznych informacji, również adresów. Jeśli ktoś akurat uczy się jeździć samochodem i potrzebuje szczególnych informacji których nie ma na stronie, a byłyby praktyczne i potrzebne, chętnie odbiorę maile z informacjami lub pomysły na forum mojej strony. Mam takie marzenie, aby zdawanie prawka w naszym mieście było łatwiejsze, bo trudno mi sie z tym pogodzić ze zdawanie egzaminu średnio trwa rok ( licząc długie oczekiwanie w kolejkach). Mimo że problem mnie już nie dotyczy bezpośrednio, mam poczucie że da sie coś z tym zrobić, ale wymagałoby to zaangażowania wielu osób. Dzielenia sie informacjami o utrudnieniach jakie stosują egzaminatorzy itp.Tyle tytułem wyjaśnienia, co do postu użytkownika który zalogował sie adresem mojej strony. Swoja drogą liczę że to się już nie powtórzy.Pozdrawiam
Wiadomo że umiejętności na pierwszym miejscu, ale żeby sie stać mistrzem kierownicy to nie wystarczy jeździć po DG. Trzeba mieć wiedzę i praktykę i każdy z nas zaczynał od zera. Czasami warto powtórzyć przed egzaminem, newralgiczne miejsca czy wiedzieć gdzie oblewają bo gdy jesteśmy zestresowani to nasze umiejętności mogą być zbyt niskie. Użytkowniku forum o nicku www.zdamprawko.pl, dziękuje za entuzjazm i dzielenie sie informacjami o mojej stronie, ale proszę byś logował się w inny sposób, a zapraszam na forum zdamprawko. Mam podobne doświadczenia jak ty, mi przygotowanie teoretyczne dużo pomogło stad pomysł na stronę, ale więcej na moim forum zapraszam serdecznie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |