![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie widzę takiego tematu więc zakładam. Zbliża się koniec roku więc chyba warto zacząć dyskusje na temat tego jak w tym roku spisywały się nasze dziewczyny na parkiecie. Nie zakładałem ankiety uważam że jeszcze trochę za wcześniej (zostały bowiem dwa mecze w LSK) ale chyba możemy porozmawiać wstępnie o naszych odczuciach dotyczących zawodniczki roku.
Powiem że osobiście mam ciężki orzech do zgryzienia...ale postawiłbym na Ewelinę Sieczkę. Pewnie zaskakujący wybór ale osobiście uważam że ma niesamowity talent i kiedyś będzie czołową zawodniczką ligi. Już teraz prezentuję się bardzo dobrze i widać że gra sprawia jej przyjemność. Napewno atmosfera i otoczka LSK nieco stresują ale mimo tego jest dobrze. Podoba mi się również gra Marzeny Wilczyńskiej i trochę jestem zawiedziony że tak rzadko pojawia się na parkiecie. Nie można chyba też nie zostać obojętnym wobec gry naszej libero. Pierwszy sezon w LSK a już takie wyniki, w meczu z Gedanią było fantastycznie. Ten post edytował neodg śro, 19 gru 2007 - 21:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: czw, 20 gru 07 Nr użytkownika: 974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na potwierdzenie wyboru kibiców, statystyki najlepszych zawodniczek w obronie:
OBRONA - NAJLEPSZA OBROŃCZYNI (BEST DIGGERS {ave/set}) Faza: Zasadnicza Lp. Imie Nazwisko Drużyna MECZE SETY DOK - AT. NDOK - AT. DOK/SET 1 Tkaczewska Krystyna MDG 6 20 58 25 2.90 2 Sawicka Agata KAL 4 14 37 6 2.64 3 Zenik Mariola MUS 4 14 35 7 2.50 4 Saad Magdalena BIA 4 15 35 10 2.33 5 Styskal Katarzyna POZ 6 23 49 13 2.13 źródło: lsk.net.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |