![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Tenis stołowy to kolejna oprócz kręgli i siatkówki dyscyplina z która jestem związany. Jeżeli są osoby które chciałyby pograć w tenisa stołowego bądź też myślą o czymś więcej :)) ( bardziej profesjonalny trening) to ten temat jest właśnie dla was. TZN i PLASTYK to dwie szkoły w których odbywają się regularne treningi w tym sporcie i mają wielu dobrych graczy od których można sie wiele nauczyć. O terminach treningów w TZN mogę napisać od razu (gdyż tam trenuję) a info odnośnie zajęć w Plastyku mogę dowiedzieć się w każdej chwili. Pozdrawiam i czekam na pytania .
Ten post edytował andy wto, 01 sty 2008 - 21:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
A więc tak treningi w Technicznych Zakładach Naukowych (Pawilon B ) ul. Łańcuckiego 10 są w poniedziałki, czwartki, piątki w godzinach 16 30 -19 00, chociaż często trwają dłużej. Zapisy zazwyczaj są na miejscu. Składka miesięczna to 10 zł. Oprócz treningów członkowie klubu mogą skorzystać w piątek około 18 z basenu. Tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszamy !!! jutro pierwszy trening w Nowym Roku :)) Ja tam chodze zadarmo!! chyba że od nowego roku jakaś składka ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Oficjalnie to składka była, z tego kupowane były piłeczki itd. Ale czasami jej nie pobierano. Ludzie bardziej angażują się w trening a nie pobieranie opłat. Być może, że jej nie będzie ale to już kwestia do wyjaśnienia z naszymi instruktorami. Na trening zawsze można przyjść, spróbować sił i zdecydować czy to sport dla was :))) Filip od jakiego czasu chodzisz???
Ogólnie to systematycznie chodzi około 12 osób. Są też osoby które przychodzą od czasu do czasu. Ja staram się chodzić na większość treningów ale czasami studia nie pozwalają :) Ten post edytował andy śro, 02 sty 2008 - 15:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |