![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No ja nie jestem optymistycznie nastawiony do tych wiadomosci. Z tego co wiem BĘdzin nie jest zainteresowany pŁaceniem za nowe busy tym bardziej Że nie jest pewne czy pkm bĘdzie obsŁugiwaŁ linie bĘdziĹskie. ByŁ przetarg ale go uniewaŻniono i przy naszych realiach to wyŁonienie przewoŻnika mo?Że potrwaĆ latami. DG tez nie jest przewidywalna w tej sprawie. Jak narazie to nawet hura optymizmu nie ma w samym pkm. ZarzĄd nie wierzy w nowe busy i wŁasnie ogŁosiŁ przetarg na remont 50 silnikÓw. Znowu reanimujĄ zŁomy.
A z pozytywÓw moge powiedzie? ze bedĄ 2 nowe linie z zĄbkowic do goŁonoga. Do tego bedĄ obsŁugiwane autobusami nie starszymi niz 94r. To jak na nasze warunki rewelacja. Miejmy tylko nadzieje Że przetarg wygra jakis inny przewoŻnik niŻ pkm. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:39 |