![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Ostatnio paru znajomych, wiedzac,ze siedze na forum pyta mi sie, czy daloby sie zdzialac cos z lodowiskiem w naszym miescie. Osobiscie jestem za. Naprawde bardzo duzo ludzi w okresie zimowym chcialoby pojezdzic na lyzwach, a ze w naszym miescie nie oferuje nikt takiej rozrywki, zmuszeni sa jezdzic do sasiedniego sosnawca badz do katowic.. Sam bym z checia sie przeszedl na lyzwy (choc wieki nie jezdzilem). Nie uwazacie,ze to bylby dobry pomysl ? Przynajmniej na zimowe miesiace ? Ten post edytował kwintosz czw, 18 paź 2007 - 22:31 |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
a ja się właśnie dowiedziałem, że Mittal nie dołożył 300 tys. do lodowiska ... tylko 500 tys.
duże podziękować |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Mittal nie dołożył 300 tys. do lodowiska ... tylko 500 tys. duże podziękować Pół miliona to kupa forsy. I to od firmy, której właściciele jeszcze całkiem niedawno byli powszechnie oceniani przez dąbrowiaków jako hmm... "cywilizacyjnie mniej dojrzali". Świetny sposób na przełamanie lodów wzajemnej nieufności. Bardzo Duże Podziękować ![]() Mam nadzieję, że powoli wkraczamy w czasy kiedy firmy zaczynają się poddawać modzie na identyfikowanie się ze swoim środowiskiem i wkrótce pozytywnie zaskoczą na inne dąbrowskie przedsiębiorstwa. Podobnież jest nawet na to niesłychanie naukowa nazwa - Corporate Social Responsibility (odpowiedzialność społeczna biznesu). W ramach takiego programu, w 2006 roku KWK Bogdanka przekazała na rzecz okolicznych społeczności 5mln darowizny (5%zysku brutto). Na budowę hospicjium, wyposażenie szkół i remont drogi powiatowej. Przykład godzien naśladowania w aglomeracji ślasko-dąbrowskiej. ![]() Ja tam na łyżwach nie potrafię, a wstydzę się uczyć w takim tłumie ![]() Ale lodowisko bardzo mnie cieszy. To chyba pierwsze od "nastu" lat miejskie przedsięwzięcie, która bez wyjątku budzi pozytywne emocje mieszkańców. Też Bardzo Duże Podziękować dla ekipy Podrazy ![]() To ja jeszcze poprosze o imprezę sywestrową w DG next year. ![]() I o taką fetę przy zapalaniu światełek na choince jak pod Rockefeller Center ![]() Ten post edytował bzenek czw, 27 gru 2007 - 16:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |