![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Ostatnio paru znajomych, wiedzac,ze siedze na forum pyta mi sie, czy daloby sie zdzialac cos z lodowiskiem w naszym miescie. Osobiscie jestem za. Naprawde bardzo duzo ludzi w okresie zimowym chcialoby pojezdzic na lyzwach, a ze w naszym miescie nie oferuje nikt takiej rozrywki, zmuszeni sa jezdzic do sasiedniego sosnawca badz do katowic.. Sam bym z checia sie przeszedl na lyzwy (choc wieki nie jezdzilem). Nie uwazacie,ze to bylby dobry pomysl ? Przynajmniej na zimowe miesiace ? Ten post edytował kwintosz czw, 18 paź 2007 - 22:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
mam ochotę 28ego (piątek) wybrać się na lodowisko w godzinach wieczornych/popołudniowych , ktoś reflektuje? aha, mam pytania do tych, którzy już tam byli: 1. czy jest jakaś szatnia? 2. czy łyżwy w wypożyczalni są nowe? (mnie akurat interesują figurówki) 3. czy jesli jest szatnia można tam bezpiecznie zostawić rzeczy? ktoś tego pilnuje? Hmm, powiem szczerze, że ja bardzo chętnie bym się wybrał. Wole godziny wieczorne (w sensie jak będzie ciemno 17-20). Mam trochę roboty, więc może jeszcze nie na 100% ale wstępnie mogę się zadeklarować.. chyba ze coś mi wypadnie. A jak nie to na pewno z kimś po nowym roku się wybiorę ![]() No właśnie, apropo szatni to czy chociaż z butami nie będzie problemu, jak się wypożycza łyżwy? Co bym nie miał jak wracać do domu.. Bo codo szatni, to przy takiej temp. to chyba rozbierać się za bardzo nie ma co.. ![]() Ten post edytował kwintosz śro, 26 gru 2007 - 23:26 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |