![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
Witam :)
Wy jestescie tutaj obcykani co i jak.. a mnie i wielu moich znajomych nurtuje pytanie.. czy cos w naszym miescie zacznie sie dziac jesli chodzi o infrastrukture sportowa:) glowneio chodzi o boiska szkolne.. i nie tylko Wzorem, przykladem mzoe byc Bedzin.. co chwile pwostaja nowe boiska przy szkolach ze sztuczna nawierzchnia.. teraz malo kto gra na betonowych przestarzalych boiskach... a My.. zamiast grac w swoim miescie to musimy sie wybierac do sasiadow zeby pograc na porzadnym boisku... juz chyba z4 albo 5 jest malych boisk.. a przy Sarmacji to juz wogole WYPASIK ze tak powiem wiec moje pytanie nie wiecie czy sa jakies plany budowy takich boisk? OMG przepraszam umiescilem temat w zlym dziale.. prosze Administratora o przeniesienie... Ten post edytował Ajax pon, 27 lis 2006 - 21:16 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
pomysł ze stadionem jakims na te 16 tys tak jak w powyzszym poscie napisałem i właśnie w tym rejonie centrum ,Było by wysmienicie i co wazne nie bylo by duzych problemów z dojazdem jezeli faktycznie maja robic to co piszesz to nie mam nic przeciwko zeby tak powstał stadion.
http://www.polskiestadiony.com/pr-radomiak.htm Ten post edytował Damian86mdc nie, 23 gru 2007 - 20:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:58 |