![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: FdZD Postów: 42 Dołączył: śro, 17 sty 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza/Sabadell/Barcelona Nr użytkownika: 405 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
Kroi się kolejna z cyklu wycieczek organizowanych przez Stowarzyszenie (w tą sobotę byliśmy w sosnowieckiej cerkwi). Tym razem planujemy odwiedzić pałac Dietla i przy okazji fabrykę. Wstępny termin to ten piątek, 21.12.2007, godzina 14.00. Chętnych proszę o wpisywanie się w temacie, zadzwonię niedługo do konserwatora zajmującego się pałacem i powiem, jakiej gromadki może się spodziewać ![]() Pozdrawiam Tu macie link z fotkami miejsc, które są do zobaczenia podczas tej wycieczki: http://Adasmos.fotosik.pl/albumy/157751.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Na pewno jest to ciekawa inicjatywa i będziemy chcieli ten temat podchwycić i zastanowić się co można z tym zrobić. Myślę że jakoś udałoby się na to załatwić, jeśli tylko byśmy się zdecydowali. Myślę że pokazać także byłoby co ale najpierw trzeba by takie punkty strategiczne wytypować.
Co do podziału na podsekcje, w najbliższą środę mamy kolejne integracyjne spotkanie, takie pierwsze na którym nie trzeba będzie zajmować się papierkami, więc myślę że będzie czas porozmawiać i także w tej sprawie, bo jest to na pewno konieczne. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:06 |