![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.
Ostatnio paru znajomych, wiedzac,ze siedze na forum pyta mi sie, czy daloby sie zdzialac cos z lodowiskiem w naszym miescie. Osobiscie jestem za. Naprawde bardzo duzo ludzi w okresie zimowym chcialoby pojezdzic na lyzwach, a ze w naszym miescie nie oferuje nikt takiej rozrywki, zmuszeni sa jezdzic do sasiedniego sosnawca badz do katowic.. Sam bym z checia sie przeszedl na lyzwy (choc wieki nie jezdzilem). Nie uwazacie,ze to bylby dobry pomysl ? Przynajmniej na zimowe miesiace ? Ten post edytował kwintosz czw, 18 paź 2007 - 22:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A tam figurówki, mam nadzieję że będą hokejówki fajne..
![]() ![]() ![]() Może ktoś się wybiera 21go na otwarcie?? Można by się zgadać, aczkolwiek lepiej jak już to na którąś ślizgawkę jak już będzie można pośmigać. Mile widziane osoby nie do końca umiejące jeździć, byłoby zabawnie ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pon, 17 gru 2007 - 16:22 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:14 |