![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
No i powoli będzie się zbliżał nasz 4 mecz w LSK z gedanią Gdańsk. miejmy nadzieje że zakończy sie wynikiem korzystnym dla nas bo kiedys w tym LSK punkt trzeba zdobyć
![]() nie wiem jak wy ale ja jestem pozytywnie nastawiony na ten mecz, choć Gedania jest nieobliczalna ![]() ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
oglądałem mecz na stronie mks-u bo nie mogłem być na hali
hmmm... z tą kamerą to rzeczywiście był dobry pomysł ![]() tylko nie wiem co sie stało z dziewczynami w 2 secie, ale w ogóle to aż przyjemnie było patrzec jak mks wygrywa ![]() Ten post edytował filip13 nie, 16 gru 2007 - 10:54 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:15 |