![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
No i powoli będzie się zbliżał nasz 4 mecz w LSK z gedanią Gdańsk. miejmy nadzieje że zakończy sie wynikiem korzystnym dla nas bo kiedys w tym LSK punkt trzeba zdobyć
![]() nie wiem jak wy ale ja jestem pozytywnie nastawiony na ten mecz, choć Gedania jest nieobliczalna ![]() ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Plakatów było więcej, ale prowadzący postanowili zostawić tylko 50 szt. na portierni, gdyż nie wiedzieli ile osób zechce je rozwieszać.
Tym, którzy przybyli na halę i zabrali plakaty serdeczne dzięki!!! Przed nast. meczem zorganizujemy rozklejanie inaczej. Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie!!! pozdr... P.s. Jeżeli na ważne mecze (WSTĘP ZA FREE) przychodzi trzy tauzeny ludzi, to moim zdaniem 50 plakatów wystarczy @szer. Prawdziwy i oddany kibic..... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:02 |