![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JuŻ niedŁugo zaczynajĄ sie Mistrzostwa Eurpy w PiŁce NoŻnej.
Jakie macie typy?? Komu kibicujecie?? Kto wygra?? kto wyjdzie z grup?? Piszcie o wszystkim co dotyczy EURO 2004. Ja jak zawsze kibicowaĆ bede Holandii, jest to wedŁug mnie najciekawsza druŻyna , ktÓra gra taki futbol , ktÓry nigdy nie jest nudny ![]() ![]() Jesli nie Holandia to niech wygra Anglia lub Francja. ChoĆ Hiszpania moŻe w tym rokui nas zaskoczyĆ i wygraĆ w koĹcu waŻnĄ impreze ( bo Hiszpanie mimo tego ze w rozgrywkach pucharowych i klubowych odnoszĄ najwiĘcej sukcesÓw , to jako reprezentacja nie mogĄ nic osiĄgnĄĆ, ale w tym roku moŻe byĆ inaczej). Wielu poraŻek Życze natomiast Niemcom i WŁochom , ktÓrych nie lubie. A do najsŁabszych druzyn naleŻeĆ bĘdĄ Łotwa( ktÓra zajeŁa Nasze miejsce :? ) oraz BuŁgaria i Grecja. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ja chyba Chorwacji, Czechom i Danii :)
A co mi tam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:49 |