IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> SPRZEDAM, Suknia Ślubna z trenem - SUUPER!!
bargiel
post nie, 18 lis 2007 - 11:15
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 880

SPRZEDAM

Suknię ślubną z przepięknym falowanym trenem-podejrzewam że rozmiar sukienki to 44 lub 42(istnieje możliwość przerobienia sukienki pod każdą kobietę indywidualnie w salonie sukien ślubnych gdzie została sukienka uszyta na zamówienie).Sukienka robi niesamowite wrażenie...koronka użyta na sukience kosztuje "bagatela" 200zł za 10cm.dodatkowo dorzucę dodatki jeśli będą się podobać(złoty diadem,sandałki wiązane do kolan idealne jak sukienka przywiezione z Włoch rozmiar 38,koronkę we włosy).Suknia jest w kolorze oryginalnym ecrui z lila - lecz prezentuje się poprostu bosko w tym oryginale.podczas mojej przymiarki inna dziewczyna zamówiła sobie podobną tylko bez trenu z innym dołem i w kolorze białym i się popłakała kiedy zobaczyła tą...sukienka kosztowała mnie 2500zł - a sprzedaję ją za połowę wartości.oczywiście została założona tylko RAZ.suknia nie jest nigdzie zniszczona.została od razu wyczyszczona w specjalistycznej pralni chemicznej.serdecznie polecam!!w razie pytań zostawiam nr.tel.515 091 341. Cena: 1000zł do uzgodnienia.
Załączony plik
Dodany plik  fb71_1.JPG ( 18,35K ) Liczba pobrań: 16
Dodany plik  fe08_1.JPG ( 21,69K ) Liczba pobrań: 10

Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
bargiel   SPRZEDAM   nie, 18 lis 2007 - 11:15
bargiel   TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!!!   pią, 18 sty 2008 - 22:05

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:21
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza