![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Osoby które zaglądają na form sosnowieckie już wiedzą, że trwa dyskusja i zapisy do stowarzyszenia, które najogólniej rzecz biorąc obejmie swoim zasięgiem Zagłębie Dąbrowskie, a jego celem będzie obrona tożsamości kulturowej Zagłębia poprzez wsparcie i ochronę wszystkich rzeczy niematerialnych i materialnych które się z Zagłębiem wiążą. Nie tylko kultura ale też sprawy gospodarcze i społeczne będą istotą działalności tego stowarzyszenia. Chodzi o osoby nie uwikłane w układy polityczne i osoby, które chcą aby miasto i region/ subregion, w którym mieszkają zmieniał się na lepsze.
http://www.forum-sosnowiec.pl/viewtopic.php?p=4815#4815 Aby stowarzyszenie sprawnie działało będzie mieć odziały (np. oddział DG) i sekcje tematyczne ( np. sekcja ekologia/turystyka) Zapraszam do zgłaszania swojego akcesu tutaj w tym wątku. Ten post edytował kwintosz śro, 12 mar 2008 - 13:47 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolego Kwintosz, Czy Ty aby nie jesteś zbyt sceptyczny, a na dodatek zbyt poważny ?
Uśmiechnij się ! ![]() Jeśli chodzi o tą "randkę", to był to oczywiście prościutki żart, a nawet żarcik, a Ty zaraz o skojarzeniach... Jeśli chodzi o piwo, to je lubię i pijam( a nawet jestem birofilem), choć faktycznie częściej pijam soki, które też lubię ! Ja kogoś próbowałem ustawiać ? Pierwsze słyszę ! Chyba Ci się coś pomyliło ...Spytaj lepiej kolegę, bo ja nie wiem o co Ci chodzi ? Ja organicznie uważam, że każdy ma prawo do własnego zdanie, wiec gdzież bym śmiał kogoś ustawiać ! Wiesz, ja sam się zdziwiłem, że moje hasło na forum przyniosło taki odzew, wcześniej wielokrotnie o tym wspominałem i nic. Widocznie teraz trafiło na odpowiedni moment... Lepiej teraz, niż w ogóle, prawda ? Dyskutować o wszystkich sprawach nie tylko można, ale należy. W końcu forum, jak sama nazwa wskazuje służy właśnie do dyskusji. Ale forum, to też miejsce na podejmowanie ważnych decyzji ! Podałeś przykład chłopaków z Czeladzi, ale oni sami udzielili Ci odpowiedzi, więc nie mam nic do dodania... Żebyś wiedział jakie ja mam rozterki, obawy i wątpliwości ! Tym bardziej, że ja osobiście nie znam NIKOGO z Was ! Ale te wątpliwości nie paraliżują mnie. Wprost przeciwnie, chcę się dowiedzieć co się wydarzy i chcę mieć w tym swój udział. W najgorszym wypadku będę miał nowe doświadczenie... Masz absolutną rację pisząc, że "tydzień czy dwa tygodnie w tą czy w tą nie robi większej różnicy". Ja też tak uważam, że ciągu dwóch tygodni nic się nie wydarzy, będziemy więc dokładnie w tym samym miejscu. Więc po co dłużej czekać ? Wiem, wiem jest wiele niewiadomych, wiele pytań, wiele wątpliwości, ale i tak dla mnie "ta butelka jest do połowy pełna" ... Pozdrawiam serdecznie i powtórzę jeszcze raz, uśmiechnij się ! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:48 |