![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pon, 08 lis 04 Skąd: Dąbrowa Górnicza oś Łęknice Nr użytkownika: 115 ![]() |
Internet na ul. Topolowej
Witam serdecznie. Nie dawno przeprowadziŁem siĘz Sosnowca do DĄbrowy GÓrniczej na ulicĘTopolowĄ, czy jest jakiŚ operator w tym regionie ktÓry udostĘpnia staŁe ŁĄcze do internetu ? (oprÓcz TPSA) Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja mam już ze 2 lata internet z Telpolu i kablówkę jeszce dłuzej i:
1. internet spoko działa, jak są awarie to bardzo rzadkie i raczej krótkotrwałe - całkiem szybkie łącze (bynajmniej dla mnie styka) za 56,13 zł 2. za to z Telpolu kablówka jakaś taka do bani, odbiór średni (może to wina moich kabli?) - cena: 32.60 zł bodajże 3. na Telpol przeszedłem z osiedlówki "firmy" DSMedia - bardzo kijowa firma, mało się rozwijała, częste awarie, kontakt do d... i strasznie arogancki i nieprzyjemny "szef" - jak przeszedłem do Telpola to dopiero poczułem różniće! ![]() 4. Telefon stacjonarny mam z Netii ale go bardzo rzadko używam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
2. za to z Telpolu kablówka jakaś taka do bani, odbiór średni (może to wina moich kabli?) - cena: 32.60 zł bodajże Nie to nie wina kabli, po prostu jakość sygnału i oferta do bani. Telpol próbuje coś z "platformą cyfrową" a jeszcze nie odkryli za bardzo STEREO na podstawowej kablówce - po prostu kicha jakich mało. Na szczęście rozdzielono już te usługi i można oddać kablówkę w zamian za 10 zł droższy internet. Prace na cyfrowa kablówka wleką sie tak jak zapowiadane wzmocnienie oferty podstawowej ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:20 |