![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ze zrodel zblizonych do (samo)rzadawych
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No sŁyszaŁem Że ta firma zalewa caŁy kraj. No zobaczymy co nam przyjaciele z poŁudnia zmontujĄ za stacje. Szkoda Że to nie statoil --- jakoŚ lepiej mi siĘkojarzy . Ale mÓwi sie trudno. SŁyszaŁem ze w BĘdzinie chyba tez majĄ zamiar siĘwybudowaĆ.
A caŁa ta firma Slovnaft zrobiŁa niezŁe zamieszanie na rynku budujĄc tyle nowych stacji. Wszystkie krajowe i zagraniczne koncerny wydaŁy jej wojne i teraz trwa wyŚcig jak na poczĄtku lat 90 kto wybuduje wiĘcej stacji. MoŻe takŻe w DG powstanĄ jakieŚ nowe stacje. Co prawda w centrum ich nie brakuje ale poza miastem to jest jak na pustyni. Przez miasto przebiegajĄ 2 gŁÓwne trasy ale wzdŁuŻ nich nie ma ani jednej cywilizowanej stacji benzynowej z hotelem i parkingiem dla tirÓw. PS wŁaŚnie na granicy bĘdzina i sosnowca w okolicach szpitala gÓrniczego powstaje taki kompleks. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:12 |