![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 24 paź 07 Skąd: GDAŃSK Nr użytkownika: 854 Płeć: Mężczyzna Skype: sobutka5 ![]() |
leszek56 Witam wszystkich mjeszkam teraz w GDAŃSKU ale w latach 1976-1990r byłem i tak jak Wy mjeszkancem GOŁONOGA ale cieżka choraba i śmierć żony zmósiła mie do powrotu do rodziny mjeszkalem na ul 1000lecia 17/56 to był hotelowiec to było kolo bódowy kościoła pisałem do znajomych z bloków 17/19/21 ale nikt mi nie odpisał .Od niedawna mam komputer i trafiłem na wasze forum mieszkanców D-G i postanowiłem napisać ale bla początkojócego to nie jest łatfe bo jak weszłem na pomoc to tam wszystkie wyjaśnenia są w jezyku angelskim i jeśli się go niezna a w dodatku dopjero się człowjek zapoznaje z komputerem to nie jest take łatwe ale dzięki koledze BARTKOWI próbuje.A sprawa jest taka może ktoś mi będzie mógł przesłać aktólalne fotki z tych okolic i wogóle z GOŁONOGA z mego ukochanego gdzie spędziłem swe najpięknejsze lata i opisze jak tam teraz jest bo ja już nie zobacze tego bo od 13 lat jestem osobą leżącom i już nigdy nie wstane a wjęc i nie zobacze tych przepjeknych miejsc a może odezwom się staży znajomi pracowałem w" P.R.I.BUDOSTAL 6" nazywam się LESZEK WOJTCZAK może odezwie się ktoś kto mie jeszcze pamjenta, BARDZO PROSZE o fotki i opis co i jak jest teraz w GOŁONOGU
POZDRAWJAM WSZYSTKICH GORONCO Z GDAŃSKA leszek56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |