![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pią, 10 sie 07 Skąd: Mydlice pn. Nr użytkownika: 780 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chcialem sobie kupic jakis karnecik na basen sportowy ale nie wiem za bardzo gdzie. Jak mozecie podzielcie sie doswiadczeniem i wiedza w tym temacie.
Nemo odpada bo troche za drogo. Najbardziej by mi pasowalo w szkole sportowej dawnej 33 ale slyszalem ze tam nie mozna kupowac kartnetow. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja od jakichś 3-4 lat chadzam w miarę regularnie na basen do Zespołu Szkół Sportowych na Chopina (bo blizutko i tanio) - czyli dawnej SP33. Basen ogólnodostepny jest codziennie w dni robocze (a raczej w dni nauki szkolnej) w godzinach:
18-19; 19-20; 20-21 (oficjalnie tylko w piątek - w praktyce codziennie). Bilet kosztuje: 5 zł normalny i 3 zł ulgowy (uzcniowie i studenci) - w praktyce dla wszystkich 3 zł; pływanie trwa 45-50 minut :) Jedyny minus to to, że coraz częściej nagle zamykają ten basen "do odwołania" :/ W Strzemieszycach jest ładnie - ale jakoś tak mało kllimatycznie dla mnie: cena dla wszystkich to 5 zł (tzn dla dzieci małych chyba 3 zł); basen ten (SP 5) jest ogólnodostępny w tygodniu jakoś popołudniami a w weekendy tak wczesnym popołudniem chyba... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:58 |