![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałbym zapoczątkować temat zmian wizualnych na forum. Pierwsze co to pochwalę adminów za odświeżenie wyglądu, wreszcie mam szerokie okna a na cały ekran....kolorystyka jest w porządku, jednak rażą mnie dwie sprawy - pierwsza to logo forum. Obecnie stara grafika niezbyt pasuje do nowej, mam nadzieje że ktoś postara się zrobić coś fajnego (sam niestety nie zajmuje sie grafiką), druga to lokalizacja - czemu "skórka" jest po angielsku? Poza tym naprawdę OK.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
daty poprawione. A bylo z tym znacznie wiecej roboty niz sie wydawalo. Trzeba bylo zmieniac duzo kodu w wielu miejscach i w kilku plikach. Konieczna byla inna funkcja czasu i do tego trzeba bylo pozmieniac w kazdym miejscu osobno a uwierzcie jest tego troche ![]() ![]() PS. Jest szansa ze bedziemy mieli nowe logo we flashu. Na razie zeby nie zapeszac nie bede zdradzal - podziekujemy tu komu trzeba jak juz bedzie ;) PS2. Wiem ze nie wszystkim odpowiada tez zielony i kiedys dojda inne skorki PS3. Przez to wszystko to od dawna nie mam nawet czasu przegladac tematow, nie mowiac o postowaniu ![]() Hmm.. Pierwsze co to dzięki :) za robotę, w końcu to wszystko to Twoja robota. Po drugie, jeśli można coś powiedzieć, to te herby w forum proponowałbym jednak by były ciut mniejsze, teraz wydaja mi się trochę za duże. Ale to moja subiektywna opinia, pomysł jak najbardziej ok. Kolejna sprawa, to chciałbym się odnieść do dat. Wolałbym dłuższą wersję i może jestem pedantyczny ale nazwy dni tyg. piszemy z dużej litery. ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:15 |