![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIe wiem czy ktos z was ogladal wczoraj informacje na Polsacie o 18.30 [02.10.2003]. Za bardzo niewiem kto, ale ten ktos wpadl na pomysl, aby w jednej z dzielnic ( trzebieslawice ???? ) Dabrowy utworzyc kamieniolom, z ktorego mozna by czerpac material pod budowe nowych drog. Ten ktos twierdzil, ze ten kamieniolom zaspokoilby jedynie cos okolo 10 % zapotrzebowania na ten material, a reszte trzeba importowac z zagranicy. Ludzie mieliby prace itp itp. Niestety nasz szanowny prezydent stwierdzil po raz kolejny, ze taka inwestycja w DG jest nieoplacalna dla naszego regionu i oczywiscie odrzucil ten projekt !!!! Skoro jest taka nieoplacalna to zastanawia mnie fakt, ze sprawa ta zainteresowaly sie nawet media. Poraz kolejny BRAVA dla dziadka !!!! Jezeli ktos wie cos wiecej na ten temat to prosze bardzo o komentarz !!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
A ten tekst reklamowy z wczorajszej GW, to -według mnie- mógłby pochodzić sprzed kilku lat.... Teraz inwestycji nie przyciągnie się wyłącznie ulgami podatkowymi. witam! nie zgodzę się - zobacz na takie miasto jak Łódź też się borykało z niedostateczną liczbą miejsc hotelowych zatwierdzili ulgi podatkowe dla inwestorów chcących budować hotele i po dwóch latach na ukończeniu jest już 5 hoteli pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |