![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Info za naszemiasto.pl:
"KONCERT TOMKA LIPINSKIEGO Komitywa Pub Dąbrowa Górnicza ul. 3 MAJA 15 11 października godz. 20:00 W czwartek 11 października zapraszamy do "Komitywa Pub" na kameralny koncert legendy polskiego rocka Tomka Lipinskiego - solo(TILT)." Dodam, że T. L. jest jednym z filarów Brygady Kryzys, kapeli , która wiele wniosła do muzyki w tym kraju. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
informacja banalna i oczywista (dla zorientowanych), ale że śmieszna?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
informacja banalna i oczywista (dla zorientowanych), ale że śmieszna? Nic wielkiego. Śmiesznie mi się czyta ostatnio rzeczy oczywiste. Tak to już jest na starość, że wydaje nam się, że nie ma co czymś pisać, przecież wszyscy powinni wiedzieć kto to Lipiński, Brylewski czy Waglewski Hołdys itd itp. Może powinienem napisać, że dziwnie czyta mi się o rzeczach oczywistych. Teraz już chyba wszystko jasne. I jeszcze prośba, gdzie to, bo nie mam za bardzo czasu na wertowanie wyszukiwarki. pozdrawiam olo -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:45 |