![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NIe wiem czy ktos z was ogladal wczoraj informacje na Polsacie o 18.30 [02.10.2003]. Za bardzo niewiem kto, ale ten ktos wpadl na pomysl, aby w jednej z dzielnic ( trzebieslawice ???? ) Dabrowy utworzyc kamieniolom, z ktorego mozna by czerpac material pod budowe nowych drog. Ten ktos twierdzil, ze ten kamieniolom zaspokoilby jedynie cos okolo 10 % zapotrzebowania na ten material, a reszte trzeba importowac z zagranicy. Ludzie mieliby prace itp itp. Niestety nasz szanowny prezydent stwierdzil po raz kolejny, ze taka inwestycja w DG jest nieoplacalna dla naszego regionu i oczywiscie odrzucil ten projekt !!!! Skoro jest taka nieoplacalna to zastanawia mnie fakt, ze sprawa ta zainteresowaly sie nawet media. Poraz kolejny BRAVA dla dziadka !!!! Jezeli ktos wie cos wiecej na ten temat to prosze bardzo o komentarz !!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jesli Mittal przenosi siedzibe do Dąbrowy to bardzo fajnie , szkoda ze pewnie bedzie to budynek ulokowany gdzies w okolicach Huty, marzy mi sie ładny 4, 8 kondygnacyjny biurowiec w Centrum lub choćby w okolicach Urzedu Miasta ....
![]() ![]() ![]() A co do budowy Hoteli to marzenie mam takie samo, kilku-kondygnacyjny budynek w dobrym usytuowaniu w Centrum, mysle ze nie byłoby problemu z goścmi. Aktualnie pracuje w Saint Gobain Sekurit, nawet nie zdajecie sobie sprawy ile delegacji z zza granicy przyjezdza na roznego rodzaju wizyty, władze spółki z francji , goście z innych Sekuritów, przedstawieciele klientów ze Słowacji, Korei , Japonii, Niemiec , co kilka dni ok 10 osobowe grupy chodzą po Naszym zakładzie i ogladaja ![]() to samo było kiedy pracowałem w Brembo ![]() ![]() Lokalizacja ?? oklice Hali i Aquaparku/ oklice Centrum Handlowego Pogoria. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |