![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Powszechnie Dąbrowski klub Graffiti uznawany jest za miejsce spotkań małolatów i gimnazjalistów. Faktycznie tak było jeszcze do niedawna, kiedy przechodząc obok zapchanych loży, słychać było piski smarkaczy którzy jak zwierzęta były trzymane w domach przez swoich nad opiekuńczych rodziców. Wielu ludzi odstraszał też klimat ciągłych bijatyk... krążyły opinie "że w "grafie" można za darmo w pysk dostać" etc. To też faktycznie była prawda. Była prawda, obecnie zostały tylko plotki. W piątki o 22:00 lokal świeci pustkami!! O sobocie już nawet nie wspomnę. Ku szczęściu innych wszystkie małolaty napinacze i reszta buractwa przeniosła się do Mandaryna i Nemo. Club Graffiti zmienił trochę klimat. Muzyka w klimacie Lat 60', 70', 80', Dance oraz Rock do tego dochodzą utwory lat 90 R&B i hip-hop. Techno bardzo rzadko. Raczej stawiamy na, house wokalny, delikatny. To też jest druga sprawa że dzieci vivy MTV i 4FunTV przeniosły się do bardziej komercyjnych lokali, gdzie przez pół nocy leci MIKA- Relax, kalwi i remi i inne paści które nie zasłużyły na miano muzyki. Postanowiliśmy postawić na ludzi którzy potrafią się bawić przy naprawdę dobrej muzyce nie jedząc do tego 12 tablet. Oby to byli ludzie o wysokiej kulturze osobistej.
Startujemy 29.06 w piątek od godziny 18, Wjazd FREE i w Sobote 30.06 z Wakacjami Z Graffiti. Specjalnie na tą okazje wystrój zostanie zmieniony, na jaki?? nie zdradzę tej tajemnicy ale będzie naprawdę baunsowo. Do tego klimatyczna muzyka, reggae, szalone lata 60' 70' 80'. Będzie Wakacyjnie i Przyjemnie!! Opinie klientów są dla nas ważne wiec proszę o wszystkie sugestie, zażalenia itd. Pozdrwawiam i Zapraszam!!!!! Ten post edytował esenem śro, 20 cze 2007 - 16:18 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: śro, 20 cze 07 Nr użytkownika: 737 Płeć: Mężczyzna GG: 4738334 Skype: nikczemnyseler ![]() |
Szkoda że nigdzie nie widać tych fanów:) Osoboście mam dość specyficzne pojeście do muzyki. To Co można ogladać na vivie czy słuchać w Radiu ESka nie wiele ma wspólnego z muzyką. Bo jak można zrobić Loopa 5 sec i puszczać go w kółko przez 6 min z jakimś ch**owym przejściem, no poprostu żal. Powino być mocne Pie***nięcie Soczysty werbel i mocna stopa a nie elektroniczne gówno tworzone w jakiś komorach. No ale sa gusta i guściki. Słysząc muzyke czeba płynąć a nie wymachiwać łapami bo sie wciągneło 3giety jejo.
Wracając do ceny piwa. Rozbawiacie mnie!! W wiekszości klubów w DG jest piwo po 5 pln. Nie jestem jakiś wielce dorosły ale potrafie pojąć ze ide do lokalu sie pobawić. Niewiele mnie wtedy intresuje szczególnie po ile jest piwo. Jak nie mam hajsu to poprostu nie wychodze z domu albo ide na ławke spić pare tanich piwek z Żabki. Odkładam wiekszy hajs i ide sie ochlać bez wzgledu na to czy piwo jest po 5 czy 6 zeta. W Sosnowcu w wiekszości knajp ''złoty trunek'' w szkle kosztuje po 6 pln. Przecież lepiej iść do Mandaryna gdzie piwo kosztuje 5pln do tego smierdzi wsią i prostactwem a czas zaczymał sie tam na okresie PRL-u. ![]() W najbliższym czasie do piwką bedzie gratis dodatkowo gorąca potrawa:) Wiec piwo za 5pln w gorącym żarciem. To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Pozdrawiam!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Mógłbyś szerzej wyjaśnić, co rozumiesz przez to pojęcie. Jakimś smrodem mi zaleciało? Pozdrawiam!! W najbliższym czasie do piwką bedzie gratis dodatkowo gorąca potrawa:) Wiec piwo za 5pln w gorącym żarciem. To chyba lepsze niż kebab od brudnego turasa:) Pozdrawiam!! Mógłbyś szerzej wyjaśnić, co rozumiesz przez to pojęcie. Jakimś smrodem mi zaleciało? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |