![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie i Panie, jako ze dluzej nie mialem dostepu do internetu wlasnie sie niestety dowiedzialem ze za 4 dni konczy sie nam konto ,a za 6 czy 5 co najwazniejsze domena. Jako,ze mam duzo problemow nie mam mozliwosci,aby sfinansowac to przedsiewziecie. Tak ,ze bardzobym prosi,l o jakas szybka,zorganizowana akcje.
Ja postaram sie zrobic w kazdymbadzrazie backupy bazy i calego forum. Jako ,ze nie wiem kiedy bede mial czas aby wpasc na internet to bardzo prosze ,aby ktos sie tym zajol. Nie pytajcie mnie o nr kontA bankowego,gdyz w tej chwili jest mi ono potrzebne do innych celow. W razie czego jestem pod telefonem. Ktos tam mial moj numer angielski. pozdrawiam wszystkich i sorrki za problemy Ten post edytował kwintosz nie, 27 lip 2008 - 13:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 16 lis 06 Skąd: Reden Nr użytkownika: 301 ![]() |
Też myślę że pałeczkę powinien przejąć ktoś dostępny w kraju, inaczej się to może posypać, szkoda by było, nie znam się na tym ale chyba pośród starych forumowiczów jest ktoś mogący przejąć te sprawy, nawiasem mówiąc trochę się dziwię Kwasnemu że to tak puścił.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:02 |