![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie i Panie, jako ze dluzej nie mialem dostepu do internetu wlasnie sie niestety dowiedzialem ze za 4 dni konczy sie nam konto ,a za 6 czy 5 co najwazniejsze domena. Jako,ze mam duzo problemow nie mam mozliwosci,aby sfinansowac to przedsiewziecie. Tak ,ze bardzobym prosi,l o jakas szybka,zorganizowana akcje.
Ja postaram sie zrobic w kazdymbadzrazie backupy bazy i calego forum. Jako ,ze nie wiem kiedy bede mial czas aby wpasc na internet to bardzo prosze ,aby ktos sie tym zajol. Nie pytajcie mnie o nr kontA bankowego,gdyz w tej chwili jest mi ono potrzebne do innych celow. W razie czego jestem pod telefonem. Ktos tam mial moj numer angielski. pozdrawiam wszystkich i sorrki za problemy Ten post edytował kwintosz nie, 27 lip 2008 - 13:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Na pewno trzeba podziekowac firmie MAG za propozycje
![]() Na domene juz mamy a takze czesc kasy na serwer. Musi sie wypowiedziec Kwasny. Dobrze jakby domena pozostala jednak w naszych rekach a nie wszystko oddawac. Jesli uda sie zalatwic w inny sposob serwer to pozostala czesc kasy mozna od razu dac na domene i przedluzyc na wiecej niz rok - ile bedzie kasy. Trzeba pamietac tez o jednej sprawie - obecnie mamy miedzy innymi automatyczne backupy chyba co dobe. A tak pewnie trzeba by bylo recznie i znacznie rzadziej. Nie mielibysmy tez zadnej gwarancji w razie awarii a tak profesjonalne hostingi zapewniaja sprawne dzialanie. Najwieksze zmartwienie to slaby kontakt z Kwasnym ktory wogole nie ma czasu. Jakby tak calkiem zaginal i o nas zapomnail to forum lezy na zawsze. Dobrze jakby inne osoby tez mialy dostep do serwera i domeny. Obecnie nie mozna nawet wizualnie uatrakcyjnic forum, nie mowiac juz innym skypcie czy upgradzie obecnego. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na pewno trzeba podziekowac firmie MAG za propozycje ![]() Na domene juz mamy a takze czesc kasy na serwer. Musi sie wypowiedziec Kwasny. Dobrze jakby domena pozostala jednak w naszych rekach a nie wszystko oddawac. Jesli uda sie zalatwic w inny sposob serwer to pozostala czesc kasy mozna od razu dac na domene i przedluzyc na wiecej niz rok - ile bedzie kasy. Trzeba pamietac tez o jednej sprawie - obecnie mamy miedzy innymi automatyczne backupy chyba co dobe. A tak pewnie trzeba by bylo recznie i znacznie rzadziej. Nie mielibysmy tez zadnej gwarancji w razie awarii a tak profesjonalne hostingi zapewniaja sprawne dzialanie. Najwieksze zmartwienie to slaby kontakt z Kwasnym ktory wogole nie ma czasu. Jakby tak calkiem zaginal i o nas zapomnail to forum lezy na zawsze. Dobrze jakby inne osoby tez mialy dostep do serwera i domeny. Obecnie nie mozna nawet wizualnie uatrakcyjnic forum, nie mowiac juz innym skypcie czy upgradzie obecnego. Dla mnie obecna sytuacja jest troche niezbyt zrozumiala - czemu Kwasny mialby nadal byc jedynym adminem serwera jak ciezko z nim uzyskac kontakt? Dla mnie to troche bez sensu - szanuje go bo to on zalozyl forum ale powinni dostep miec tez inni, zaufani ludzie. Prawda? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:02 |