![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
DŁugo mnie nie byŁo, trochĘsiĘzmieniŁo ...
... przede wszystkim szata graficzna forum (zajebiŚcie mi siĘpodoba), no i Rafi dogoniŁ mnie z postami (gratulacje) ... ![]() Teraz nadrabiam zalegŁoŚci i obiecujĘŻe znÓw bĘdĘbardzo aktywnym uŻytkownikiem tego forum. 8) A tak w ogÓle to witam wszystkich, zarÓwno zasŁuŻonych uŻytkownikÓw, jak i debiutantÓw, ktÓrzy pojawili siĘtutaj podczas mojej nieobecnoŚci :!: Pozdrawiam, Prezes Klubu 100 Ten post edytował kwintosz wto, 25 wrz 2007 - 16:14 -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Witam ponownie, czekamy teraz na powrót na Kwaśnego, kilka dni temu utracił swój nr gg na rzecz jakiejś kobieciny z Warszawy, a nr tel nie odpowiada. Nie jestem w stanie się z nim skontaktować.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:57 |