![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
W związku z coraz większą ilością postów dotyczących imprez sportowych a których organizatorem jako jednostka tym się zajmująca jest CSiR, myślę że taki temat się przyda. :)
Strona internetowa: www.csir.pl Ja natomiast chciałbym poruszyć temat, w końcu zbliża się zima, czy na terenie miasta powinny i czy powstaną jak w latach ubiegłych lodowiska?? Jeśli tak to gdzie one najlepiej miałyby powstać, by nie były małe i były dobrym stanie. Oczywiście z możliwością wypożyczenia sprzętu na miejscu :) Myślę, że chętni napewno się znaleźliby, sam chętnie bym pojeździł. Co o tym sądzicie? :) -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Imprezy wrześniowe:
ZA UŚMIECH DZIECKA 01 BŁĘDÓW boisko sportowe 11.00-16.00 Integracyjne spotkanie dzieci i młodzieży ZAGŁĘBIOWSKA LIGA SZTANGISTÓW W WYCISKANIU SZTANGI LEŻĄC O1, 22, 13.10,27.10 HALA "CENTRUM" 16.00 (zapisy oraz waga zawodników od godz. 15.00) Impreza składać się będzie z IV edycji, które odbędą się w kategorii open według formuły Wilk's TALENTIADA TENISOWA 08 PARK HALLERA, OSIEDLE TYSIĄCLECIA, korty tenisowe 10.00-15.00 Tenis ziemny dla dzieci w wieku 5- 9 lat I REKREACYJNY RAJD ROLKOWY 09 POGORIA IV 11.00- 15.00 Zapisy od godz. 10.00 ZNP (Związek Nauczycielstwa Polskiego) 15 POGORIA III 10.00-16.00 Piknik rodzinny (ok. 200 osó ![]() WYSTAWA KLUBOWA (WOPR + Polski Związek Kynologiczny o/ Bytom) 15 POGORIA III WYŚCIGI KAJAKOWE 15 POGORIA III Wyścigi rozpoczynają się o godz. 10.00 Zapisy od 9:00 III EDYCJA MISTRZOSTW POLSKI PSÓW RATOWNICZYCH I PRACUJĄCYCH W WODZIE 22 POGORIA III PUCHAR ŚLĄSKA 22, 23 POGORIA I Finał regat żeglarskich, organizowany przez Klub Żeglarski FREGATA TALENTIADA TENISOWA 22 PARK HALLERA, OSIEDLE TYSIĄCLECIA korty tenisowe 10.00-15.00 Tenis ziemny dla dzieci w wieku 5- 9 lat POLSKA BIEGA "BIEG JESIENI" 30.09.2007r Pogoria III 10.00 Nie wiem czy to jest czytelne, ale jakby co to zapraszam do tabelki na stronie cesir-u. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |