![]() |
![]() |
Guest_mad76_* |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Witam ,
szukam połączeń busowych, autobusowych, prywatnych do Krakowa. Jeśli macie jakies informacje, proszę.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i jako "szpecjalista od komunikacji" muszę wtrącić swoje 3 (a może 4?
![]() 1) Prezesie! Ten PKS z Gliwic do Zakopanego jeździ już2 miesiące o 7:10 a nie 7:25! Była poprawka, bo wg starego rozkładu, czas jazdy do Krakowa RDA z DG wynosił... 55 minut! Nawet osobówka by tego chyba nie pokonała! Co ciekawe - oficjalnie jest to "kurs przyspieszony" a czasowo jedzie szybciej od tego o 9:05 i ma mniej miejscowości w rozkładzie ![]() 2) tych dwóch pozostałych PKSów nie pisałem, bo już mi się nie chciało, a ten o 7:20 to zapomniałem napisać, że jedzie z Częstochowy ;-) 3) busy z Katowic do Olkusza oś. Młodych jeżdżą już z pół roku i o nich gdzieś pisałem (chyba na forum o KM) i to jest firma JKA-bus - jeżdżę nimi często z DG do Katowic (2 zł a czas jazdy 15-20 minut, lepiej się opłaca niż 801/831 ![]() Jeśli nie zajeżdżają już pod dw PKS to wieeelka szkoda, tracą trochę klientów przez to ![]() 4) Maryhna! Nie BoleSŁAWIEC, tylko BoleSŁAW! Gdzie tam Bolesławiec od DG! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:00 |