![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Jestem ciekawy co do jednej sprawy - KZK GOP przeprowadza kontrole napelnien w busach (niezle - w wakacje
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Wielka awantura trwa. W bĘdzinie na 1/3 lini najkorzystniejszĄ oferte zŁoŻyŁ zagozda a na reszte pup czeladĹş ( znany z lini 814). Sprawa jest ciekawa bo pup moze przejĄĆ takie lini jak 16,28,803,806,928 ktÓre przebiegajĄ po dg. Narazie kzk gop zwleka z decyzjĄ. Pewnie boi siĘprotestÓw pkm s-c.
JakiĄ firme wolicie pup czy pkm s-c. Ja jestem za pupem bo nawet ich wiekowe ikarusy sĄ nieĹşle odremontowane i o wiele lepiej prezentujĄ sie od tych z pkm. Autobusy majĄ nowoczesne silniki, automatyczne skrzynie biegÓw i np komunikacje radiowĄ z bazĄ. W taborze nie brakuje takŻe manÓw, volvo i solarisÓw. Ale teŻ sĄ gnioty jak ten antyk i 280 z 83 roku o ktÓrym pisaŁem wczeŚniej. Jedne jest pewne. Jak rywalizacje wygra pup to moŻemy zapomnieĆ o nowych autobusach w pkm bo nie bĘdĄ one potrzebne i do tego napewno bĘdzin pozbĘdzie siĘudziaŁÓw w pkm i nie bĘdzie inwestowaĆ w nowe busy. Jak wygra pkm to bĘdziemy mieli potwierdzenie Że przetargi kzk gop to fikcja zdominowana przez zwiĄzki zawodowe. Ale siĘnarobiŁo. A i jeszce musze pochwaliĆ kzk gop co mi sie nie zdarza czĘsto. W tym miesiĄcu ogŁoszono 2 niewielkie przetargi na obsŁuge 2 lini - kaŻdĄ jednym busem. Ale co zadziwiajĄce autobusy muszĄ mieĆ max 3 lata i w jednym z tych przetargÓw zarzĄdano autobusu niskopodŁogowego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:56 |