![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
WidzieliŚcie ? Co myŚlicie o tej zmianie ?
Ten post edytował kwintosz wto, 31 mar 2009 - 23:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
chyba się czepiacie nie wiem co was tak "targa" na tej stronie może to skonkretyzujecie
pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
chyba się czepiacie nie wiem co was tak "targa" na tej stronie może to skonkretyzujecie pozdro Czasem jak się źle wpisze adres www (np. da się .com zamiast .pl) to wyskakują takie nibystrony, na których są tylko reklamy (np. google), ew. są to strony imitujące jakąś wyszukiwarkę (a tak na prawde to czyste reklamy). Może znajdzie się ktoś kto wie o czym piszę ![]() Konkrety: - design - prostokąty z dwukolorowym gradientem + kilka linii? Ubogo bardzo. No chyba sam bym wymyślił coś ciekawszego, z polotem ![]() ![]() - funkcjonalność - ubogie menu daje wrażenie, że nic na tej stronie nie ma, żadnych informacji, bo nawet nie wiadomo gdzie ich szukać - poprzednie menu było może zbyt "bogate" ale lepsze niż to. Te ramki na głównej to beznadziejny pomysł, są nijakie, miszejaą się tworząc jednolitą papkę dopiero jak się ktoś wczyta to wie, że to "zajawki" z różnych działów, niestety nie każdemu się chce. Ogólne moje wrażenie - nic na tej stronie nie ma i nawet nie wiem od czego zacząć szukanie więc nie zaczynam, bo szkoda mojego czasu. BTW - napis "strona w przebudowie" to zawsze fatalny pomysł a zwłaszcza, w przypadku tak "poważnej" strony. To już lepiej zostawić starą wersję na czas przebudowy (albo dać webdwazerowe 'beta' ![]() Dobra, dalej nie męczę ale jak dla mnie to jest beznadzieja (podkreślam - jak na oficjalną stronę UM) PS. Teraz obczaiłem, że menu się rozwija ale... dopiero po zajrzeniu w źródło! Totalnie nieintuicyjna nawigacja jak dla mnie ![]() PS2. Albo prototype tak działa ale jest źle zastosowany (wolę jQuery) ale mi strona dziwnie skacze przy rozwijaniu menu - przy tego typu stronie takie bugi są niewybaczalne i to mimo napisu "w przebudowie". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:17 |