![]() |
![]() |
Guest_mad76_* |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Witam ,
szukam połączeń busowych, autobusowych, prywatnych do Krakowa. Jeśli macie jakies informacje, proszę.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja korzystałem, ale w przeciwnym kierunku, jak już wracał, ale wiele razy widywałem rano ten kurs
![]() Teraz do Krakowa z DG odjeżdżają następujęca busy/autobusy: 1) 3:15 - do Zakopanego z Karwi, przez Olkusz i Kraków (kursuje do 30 września codziennie); 2) 6.00 - do Krakowa z Giżycka (kursuje w wakacje codziennie, potem w weekendy); 3) 7.05 (7.10?) - do Zakopanego z Gliwic - bardzo szybki i niedrogie połącznie (kursuje codziennie); 4) 7.25 - do Zakopanego, przez Olkusz i KRaków (i Gołonóg!) - TANI i fajny kurs, codziennie; 5) 8:40 - do Krakowa z Katowic, przez Olkusz (BUS) - codziennie (12/8 zł bilety); 6) 9.04 - do Zakopca z Gliwic - niedrogi i fajny, codziennie kursuje; 7) 10.57 - do Iwonicza Zdrój, przez Olkusz, Kraków i Gołonóg - codziennie; 8) 12.20 - do Zamościa z Katowic, przez Olkusz, Kraków i Gołonóg! - codziennie; 9) 12.27 (?) - do Krosna z Wrocławia przez Olkusz i Kraków - codziennie, zwykle fajne wozy; 10) 13:40 - do Hrubieszowa z Katowic, przez Olkusz i Kraków - codziennie próćz niedziel; i inne potem... Ten post edytował Dave nie, 12 sie 2007 - 17:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:35 |