![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Zapraszam do dyskusji , kto Waszym zdaniem powinien być sponsorem naszych siatkarek.
Jaka firma powinna się miastu i mieszkańcom "odwdzięczyć"??? pozdr... Ten post edytował endriu czw, 14 cze 2007 - 22:18 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 17 Dołączył: nie, 04 mar 07 Nr użytkownika: 527 ![]() |
Tomaszu drogi nie zgadzam sie z tym że walczył o MMKS jak lew. Mam tylko jedno pytanie dlaczego zlikwidował drugą lige kobiet rezerwy. Dziewczyny grały za darmo i miały szanse walczyć o 1 ligę ale nie mogły gdyż pierwsza drużyna była w 1 lidze a teraz szkoda tego bo dziewczyny były wychowankami panu Koćmie nie chciało się nic zrobić aby 2 zespół grał dalej brakowało 18tys zł. szkoda bo grały tam wychowanki MMKSu. A teraz dziewczyny nigdzie nie grają a nie szkoda takich talentów przypomne że zdobyły mistrzostwo Polski juniorek. Co roku awansowały do finałowej 8 mistrzostw Polski. Kolejnym ciekawym tematem są chłopaki z 3 ligi. Podobno jak przegrali turniej w Kędzierzynie o awans do 2 ligi pan prezes sie bardzo cieszył gdyż nie musiał wydawać kolejnych pieniędzy na turnieje finałowe. Teraz podobno o chlopaków zabiegają kluby z naszego województwa. Dla mnie to parodia że tak łatwo oddajemy zdolną młodzież. A o panu Koćmie to takie historie słyszałem że tragedia niestety żadnej dobrej. Po prostu karirowicz dla mnie i tyle w wyborach poparł naszego prezydenta i dzięki temu ma cieplejszą posadke niż prezesa MMKSu. Moim zdaniem trudności ze znalezieniem sponsora to w głównej mierze jego robota. Chciałbym się mylić i życzyć aby znalazł się sponsor.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:08 |