![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Zapraszam do dyskusji , kto Waszym zdaniem powinien być sponsorem naszych siatkarek.
Jaka firma powinna się miastu i mieszkańcom "odwdzięczyć"??? pozdr... Ten post edytował endriu czw, 14 cze 2007 - 22:18 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Firmy" (dlatego w cudzysłowiu bo to nie sš firmy) olewajš sport. Ja zawsze jestem krytyczny i taki będę.
POWTÓRZĘ PO RAZ KOLEJNY GDZIE SĽ KIBICE SUKCESU!!!!! ![]() ![]() POKAZUJECIE PO RAZ KOLEJNY - MITTAL STEEL, KOKSOWNIA PRZYJAŃ I WIELE INNYCH DUŻYCH FIRM JAK ZALEŻY WAM NA SPORCIE W DG. LEPIEJ NAS PODTRUWAJCIE, ZANIECZYSZCZAJCIE RODOWISKO PONIEWAŻ TYLKO TO POTRAFICIE?????? PAMIĘTAJCIE W DG JEST SIATKÓWKA W LSK!!!! I RUSZCIE WASZE SZANOWNE DUPY I ZAJMIJCIE SIE SPONSOROWANIEM TEJZE DRUŻYNY!!! JESTEM KRTYCZNY WOBEC WAS ALE INACZEJ SIE NIE DA Ten post edytował Robert123 pią, 15 cze 2007 - 14:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Firmy" (dlatego w cudzysłowiu bo to nie sš firmy) olewajš sport. Ja zawsze jestem krytyczny i taki będę. POWTÓRZĘ PO RAZ KOLEJNY GDZIE SĽ KIBICE SUKCESU!!!!! ![]() ![]() POKAZUJECIE PO RAZ KOLEJNY - MITTAL STEEL, KOKSOWNIA PRZYJA�Ń I WIELE INNYCH DUŻYCH FIRM JAK ZALEŻY WAM NA SPORCIE W DG. LEPIEJ NAS PODTRUWAJCIE, ZANIECZYSZCZAJCIE �RODOWISKO PONIEWAŻ TYLKO TO POTRAFICIE?????? PAMIĘTAJCIE W DG JEST SIATKÓWKA W LSK!!!! I RUSZCIE WASZE SZANOWNE DUPY I ZAJMIJCIE SIE SPONSOROWANIEM TEJZE DRUŻYNY!!! JESTEM KRTYCZNY WOBEC WAS ALE INACZEJ SIE NIE DA Nie sądzę, aby Twojego posta przeczytał ktoś z zarządów Mitalla czy koksowni. Może lepiej byłoby słać maile do tych zakładów? Może jakaś zmasowana akcja? Może coś podobnego do wysyłania maili do UM? Teraz mi jeszcze przyszło do głowy, aby wykorzystać obecność na forum osób związanych z UM. Np. kolegi Piotrka D. Albo wręcz przedłożyć na skrzynkę biura prasowego postulat wystąpienia przez UM do zakładów z terenu miasta o zawarcie umów sponsorskich. Tak sobie pomyślałem, że najlepszym sponsorem byłaby koksownia. Zakład się rozwija, kasa płynie... Ten post edytował Dami7 pią, 15 cze 2007 - 15:55 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie sądzę, aby Twojego posta przeczytał ktoś z zarządów Mitalla czy koksowni. Może lepiej byłoby słać maile do tych zakładów? Może jakaś zmasowana akcja? Może coś podobnego do wysyłania maili do UM? Teraz mi jeszcze przyszło do głowy, aby wykorzystać obecność na forum osób związanych z UM. Np. kolegi Piotrka D. Albo wręcz przedłożyć na skrzynkę biura prasowego postulat wystąpienia przez UM do zakładów z terenu miasta o zawarcie umów sponsorskich. Tak sobie pomyślałem, że najlepszym sponsorem byłaby koksownia. Zakład się rozwija, kasa płynie... Każdy pomysł jest do zrealizowania, myśle, że mozna w imieniu forumowiczów napisać list otwarty do dąbrowskich firm i rozesłać go do zakładów. Proponowałby umieścić go również w internecie (zaglebie.info - Krawiec HELP, nasze.misto itp.). Wspólnymi siłami może coś zdziałamy ! z tego co wiem Robert Koćma dwoi się i troi w poszukiwaniu sponsorów dla MMKS-u, tylko chyba niepolitycznie byłoby pisać z kim rozmawiał, rozmawia i na jakim etapie są ustalenia... To może w naszym imieniu zaprosisz go na forum , żeby osobiście co nieco o swojej działalności powiedział, bo z kim nie rozmawiam, to o jego pracy nie słyszę nic dobrego... ale co z drugiej reki to z drugiej, a jego własne wypowiedzi w takiej dyskusji wiele mogłoby wyjaśnić. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:04 |