![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wiec spotykacie sie w sobote?
ja jutro rano wyjezdzam na caly weekend ale mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie ![]() zastanowcie sie czy chcecie laczyc w jakis sposob z forum czy po prostu tylko sie zlinkuje banerami i na tym koniec ![]() Czy na portalu pod newsami chcecie komentarze ( czy wspolne logowanie z forum - dosc mocno to zwiaze rece i ograniczy mozliwosci wyboru bo nie kazdy portal (w zasadzie to chyba tylko kilka) wspolpracuje z IPB - wspolna baza itp.)) Komentarze pod artykulami w znaczny sposob moga wplynac na oslabienie forum. Chyba ze tylko linkowac do odpowiednich tematow z forum i tam komentarze itp- najprostsza sytuacja bo nie trzeba by bylo integrowac a tylko zwykle linki. Komentarze pod artykulami szybko znikaja z widzenia i gdzies przepadaja natomiast tematy na forum moga zyc zawsze i byc uaktualniane nowymi artykulami i komentarzami do nich. zycze owocnego spotkania! PS. a mnie osobiscie marzyla by sie wspolpraca z nddg i dabrowa.pl. Wspaniala zawartosc ale juz stary layout. Jakby tak sie porozumiec i wlaczyc tez do nowoczesnego portalu. Ale rozumiem ile wysilku go to kosztowalo i czy zechialby sie dzielic. Tak samo pomyslcie o dalszej wspolpracy z ZI :) -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:01 |