![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Chyba muszę poprzeć Arbasa choć nie chce robić przykrości młodszym kolegom. Moja wina bo nie powiedziałem tego wcześniej ale wydaje mi sie, że w fazie rozmówi nad kształtem strony DG widziałbym raczej adminów i moderatorów www.dabrowa-gornicza.org
Oczywiście, że każdy może pomagać ale robienie na pierwszy raz gremialnego zebrania forum DG nie jest najlepszym pomysłem i z doświadczenia wiem, że nic z tego nie wychodzi. Wiadomo, że gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie. Poza tym moja koncepcja wcale nie musi się wszystkim spodobać i może to zabrzmi brutalnie ale jakby miała ona nie przejść to wole żeby zdecydowali o tym ludzie, którzy włożyli tu najwięcej pracy. Mowa właśnie o adminach i modach. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:01 |