![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja bym wolal sie ugadac na jakis termin i porozmawiac osobiscie bo pisanie post po poscie nic konkretnego nie daje a rozmowa "w 4 oczy" to juz inaczej wyglada.
z mojej streony (tak jak juz mowilem) chetnie bym sie za to wziol ale dopiero od lipca bo poki co to na nic nie mam czasu -zreszta i tak zanim sie konkretnie ugadamy, podejmiemy decyzje to minie tez czasu. moze ustalmy chociaz jakies ogolu ktore poruszylibysmy na spotkaniu? dla mnie to wyglada nast 1) domena (sa jeszcze domeny na dg - ale mala liczba) i serwer (kwasny? wspolpraca z of.pl ![]() 2) wyglad graficzny (tworzenie od nowa ?- ale kto to zrobi..., pomoc krawca? moze gotowe szablony a z czasem nasze wlasne "tfurcze" ![]() 3) wspolpraca/powiazanie z forum 4) czy to ma byc przeklejanie newsow? czy moze wlasny art? kto ma to pisac? kto by mogl latac od czasu do czasu porozmawiac z kims waznym czy do um? itp) 5) kto naprawde moglby i chcialby to robic (bo z reguly wiadomo jak jest: wszyscy chetni ale jak co do czego to ... nie amm czasu, nie mam kasy, nie mam tego i siamtego i wogole) to sa wstepne kwestie (pewnie i tak poruszylem tylko mala ich czesc bo sie na tym nie znam - jeszcze ![]() wiec co ze spotkaniem? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:06 |