![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm Jest dosc puzno juz jutro zrobie foto o jakie lawkui chodzi !!!!!!!!!!!
Pytanko. Dlaczego takich lawek urzad nie zrobil zamiast tych starych ? Zapewne odp bedzie ,ze starsi ludzie nie mieli by gdzie siedziec, ale moim zdaniem projektant lawek byl kolesiem i trafil w samop sedno projektujac swoja lawke. Jeszcze tej nowej nie widzialem zdewastowanej. Poprostu zlookal ,ze mlodzi ludzie lubia przesiadywac na oparciach i po dnich zrobil projektant lawy, ktore sie w 100 % sprawdzaja, ale dlaczego ich jest tak malo i dlaczego sa one w miejscach z ktorych Policja zawija za samo siedzenie ???????????????? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
A ja jeszcze w sprawie nowych ławek na plantach, o których była mowa wcześniej..
Fajnie że pojawiły się tam nowe ławki ale co za d**** wydał decyzje aby wzdłuż ścieżki posadzić krzaki!! Ten fragment plantów był nie osłonięty drzewami i w nocy przynajmniej było można przejść tamtędy, (na fragmencie od liceum do targu w nocy jest ciemno jak w.. strach się bać w nocy łazić). Ciekaw jestem na jaką wysokość te krzaki będą przycinane. Poza tym, jak popada (już wielokrotnie na ten temat zwracałem uwagę) tworzy się na tej ścieżce niezła czarna breja.. Tak przynajmniej słońce osuszało, jeśli przez krzaki słońce nie będzie tam dochodzić to błoto tam będzie fajne.. Czy aby nie można wyłożyć kostką tych plantów..?? Ehh szkoda gadać.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |