![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
W końcu się coś ruszyło.. A ja jednak byłbym za portalem coś w stylu zaglebie.info tyle ze tylko o naszym mieście (ah gdyby jeszcze tak profesjonalnie zrobiony) A więc nie powiązane z forum, co najwyżej współpracujące z nim. A więc osobną domenę.. (nie podam adresu póki co o jakim myśle ale coś by się wybrało) Zresztą koszt serwera + domeny choćby wyszedł ok 100 zł na rok, to i tak to nie jest jakaś kosmiczna kwota. Poza tym jest jeszcze www.dg.pl na którym nic nie ma.. może dałoby rade znaleźć właściciela.
Myślałem by portal pełnił funkcję informacyjną: newsy, wiadomości, relacje, opisy, przewodniki itp.. Od dyskusji mamy forum. Ja niestety doświadczenia w tworzeniu takich rzeczy nie mam, ale oczywiście w miarę możliwości i umiejętności jestem gotów się w to zaangażować. Oczywiście praca przy takim portalu na pewno zajmowałaby sporo czasu.. ale myślę że warto. Co do tych gotowych projektów to może i faktycznie by się coś wybrało. Tyle tylko, czy to się nadaje na taki serwis jak portal miejski. Gdzie informacje są pogrupowane tematycznie, newsy pojawiają się na głównej stronie, wszędzie łatwo dotrzeć i wszystko jest widoczne. Poza tym musi być miejsce na reklamy stron współpracujących czy możliwych reklamodawców. Niestety nie wiem jak takie serwisy wyglądają od strony technicznej, wtedy łatwiej byłoby coś znaleźć na necie bo myślę że jest tego na pewno sporo. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:58 |