![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Aby zacząć o czymkolwiek myśleć, to trzeba znaleźć kogoś, lub dostać-znaleźć gotowe i samemu przerobić całą szatę graficzną, bazę danych itp. a więc czysto techniczne rzeczy. Wykup serwera czy domeny jest sprawą najprostszą i bezproblemową raczej (szkoda tylko ze adresy dabrowa-gornicza.*** czy dg.*** są zajęte).
Rozmawiałem trochę z Krawcem i z tego co wiem, niestety stworzenie naprawdę profesjonalnego portalu (takiego jak ZI) niestety sporo kosztuje, zarówno czasu jak i pieniędzy. Ale myślę, że jakbyśmy poważnie w kilka osób do tego podeszli, podzieliłby się z nami swoimi doświadczeniami, które nabył przy ZI. Logicznym jest że rozpoczynając działalność nie będzie to nic wspaniałego, ale myślę jednak że "domowymi" sposobami dałoby radę coś takiego stworzyć. Stron z wiadomościami z DG, informacjami, artykułami, w sieci jest jak kot napłakał. Czy jest na forum ktoś kto wiedziałby jak się do spraw czysto technicznych zabrać? Pzdr -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:07 |