![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Mod: Posty skopiowane z tymczasowego forum, które działało podczas awarii tegoż forum..
Osobiście chciałbym się zaangażować, i to już jest pewne w budowę portalu miejskiego. Ktoś musi to głośno powiedzieć. Taka propozycja padła już na forum i myślę że warto ją wcielić w życie. Z tego co wiem Hator także byłby chętny bo kiedyś w rozmowie ten temat się pojawił. Jeśli ktoś miałby ochotę pomóc, podzielić się swoją wiedzą, doświadczeniami to zapraszam. Piszcie na PW lub na forum. Myślę że wspólnymi siłami moglibyśmy to rozwinąć. Na początek to nie musi być coś super eleganckiego i nowoczesnego. A DG przydałoby się taki portal z prawdziwego zdarzenia. Wiadomości, relacje, artykuły, fotorelacje, opisy itp.. Chciałbym nawiązać kontakt bliższy z krawcem (mam nadzieję że to się uda - ostatnio mało czasu było więc jeszcze tego nie zrobiłem, choć kontakt mam) i skorzystać z jego doświadczenia w prowadzeniu zaglebie.info W końcu świetną robotę wykonuje i znając jego zapał może mógłby nam pomóc. Co do portalu miejskiego to pomysl bardzo dobry - oczywiscie tez moglbym cos tam czasem napisac jesli mialbym taka mozliwosc. @ kwintosz
Służę radą, a nawet czymś więcej Najpierw jednak niech się ta sprawa z Kwaśnym wyjaśni. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:02 |