![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak sobie myślę, przeglądając internet że Dąbrowa Górnicza nie ma żadnego portalu internetowego. Miasto 130 tys. i nie ma jednej strony gdzie można by znaleźć wszelkie informacje z miasta (poza naszym forum oczywiście
![]() ![]() ![]() ![]() Może byśmy podjęli działania aby takowy portal uruchomić?? ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 06 kwi 2007 - 17:01 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tez juz o tym kiedys na forum pisalem - w porownaniu do sosnowca gdzie takich portali miejskich jest kilka (!!!) to u nas bieda - chocby jakas wioseczka gdzie mieszka pare set ludzi i tyle..
mozemy sie poszczycic tylko forum (co mozemy wlascicielowi strony no i tez nam samym pogratulowac) i stroną pana Darka Nowaka. Ja bym byl chetny uczestniczenia w takim projekcie - zalozenia portalu dabrowskiego - juz kiedys pisalem o naszym wlasnym biuletynie - cos na ksztalt mini PD - ktorego sam pomysl rzucil Mary Cha - jednak z braku odzewu no i mojego wlasnego czasu ostatnio pomysl utknol w martwym punkcie. Ale moze cos by sie ruszylo w temaci portalu miejskiego - na razie samo przeklejanie newsow a z czasem wlasne artykulu. Graficznie z poczatkiem moze byc biednie ale wraz z uplywem czasu kazdy z nas by sie poduczyl i bysmy dopracowywali portal - sam mam slaba wiedze z tego tematu ale chetnie sie doszkole i rozwine takze w tym kierunku. licza sie checi - reszta sama przyjdzie!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:06 |